Wil je verhuizen en heb je kinderen? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het goed om te kijken naar de woonomgeving van je nieuwe huis. Maar let bijvoorbeeld ook op de gezinssamenstellingen van de wijk waar je wilt gaan wonen. Lees hieronder onze tips!

De woonomgeving
Scholing
De woonomgeving van je nieuwe huis is enorm belangrijk. En helemaal als je kinderen hebt. Wanneer je een nieuw huis op het oog hebt is het goed om te kijken waar de diverse sociale voorzieningen zijn voor de kids zoals de crèche, de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Sportclubs
Maar kijk ook naar sportclubs die in de buurt zitten. Wil jouw kroost gaan turnen, hockeyen, tennissen of juist voetballen? Zorg dan dat er een vereniging in de buurt zit. Dit kan je een hoop reistijd besparen wanneer ze naar hun training of naar de wedstrijd moet brengen. En zijn ze wat ouder, dan kunnen ze zelf op de fiets gaan!

Related Post